Måndag.

högar

Tar tag i högarna på köksbordet mellan varven. Och så vill jag påminna om att man kan köpa våra finfina underlägg till specialpris just nu i shoppen. Perfekt julklapp ju.

grytunderlägg lite kalabalik

Efter en trasslig natt krävs det mer än lite viljestyrka för att packa ner mini i vagnen och traska iväg till träningen i parken. Men efter typ 100 burpees är man ordentligt vaken så att säga. Och så inser jag att man kan ha tv:n på med SVT och Musikhjälpen. Bästa kombon. TV och radio på en och samma gång. Min mini gör rygglyft och verkar tro att det ska förflytta henne framåt. Som tur är har hon sin mammas tålamod. Och så denna filmen. Så förbannat bra. Och så skrattar jag åt denna underbara gif.

2 Comments on Måndag.

 1. Emm
  December 16, 2015 at 8:59 am (6 years ago)

  Apropå Care Norges film så läs krönikan som Sofie Daglstedt skrivit i dagens Sydsvenskan. Tyvärr inget nytt men huvudet på spiken och att vi, som i alla, måste säga ifrån om och om igen. Krävs det en hel by att uppfostra ett barn? Jag tror på att jag kan hjälpa till att påverka. Ångrar mig ännu för att jag inte sade nåt när jag såg en pojke bli hetsad av några jämnåriga barn utanför skolgården. Tänkte att jag inte sett händelseförloppet från början. Vid nästa tillfälle agerar jag.

  Reply
  • enlangblondin.se
   December 16, 2015 at 7:43 pm (6 years ago)

   Det ska jag! Och det där med att säga ifrån. Bara att göra nästa gång! Tror de flesta har blundat någon gång.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.