Lite lagom mycket kalabalik.

aprillaprilljohanna

Lite Stereo i dubbel bemärkelse. Johanna och Lisa som ligger bakom Formskapet (tillsammans med Annika) hade dagen till ära halsbandet som jag faktiskt tror är ett av de smycken jag är mest stolt över.

räkmacka radisson helsingborglina malin lite kalabalik

Vi hade inte hörts på morgonen för att färgkordinera våra outfits. Det går lika bra med telepati. Och så ett hörn av vårt bord.

lite kalabalik formskapet

Sitter som en urvriden trasa i soffan med choklad och en stor kopp te. Har haft en galet härlig dag i Helsingborg. Lite Kalabalik deltog på Formskapet. En design bazaar som huserade på Radisson Blu. Så himla fint ordnat, så galet mycket människor, så bisarrt många barn runt våra fötter ett tag (alla utom ett var Malins…), så sjukt god räkmacka i hotellrestaurangen, så himla bra mormor som tog hand om mini och så himla fina utställare.

2 Comments on Lite lagom mycket kalabalik.

 1. Alexandra
  December 17, 2015 at 8:18 pm (6 years ago)

  Fin tröja vart är den ifrån? /// alexandra

  Reply
  • enlangblondin.se
   December 18, 2015 at 8:37 am (6 years ago)

   Om du menar min blus så är den från Rodebjer! Älskar den.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.