Vänner alltså.

partybrud1 zoombies

I lördags konstaterade jag med en suck att det var en himla tråkig kväll. Hur go min mini än är så är hon inget vidare sällskap på kvällen. Messar således Ida och Cecilia för att be dem berätta om sin roliga kväll. När de insåg min dova sinnesstämning kom de som ett skott och förgyllde (paljettglittrade) min kväll. Och lånade min spegel för att applicera zombieblodet. Och så fick min urtjusiga fjärils paljettopp komma ut och lufta sig.

2 Comments on Vänner alltså.

 1. Lisa
  November 2, 2015 at 9:17 pm (6 years ago)

  Hej Lina! Det här kanske låter freaky, men jag såg dig på stan i helgen och ville nästan komma fram och säga hej då jag läst din blogg sen när du bodde i Turkiet.. Men sen kom jag på att du har ju ingen aning om vem jag är! Så jag struntade i det, ville ju inte flyga fram som en galning helt plötsligt. Jag bor inte i Malmö men var på besök, så blev lite förvånad att se nån jag “känner”.. Men iallafall, hej!

  Reply
  • enlangblondin.se
   November 3, 2015 at 8:38 pm (6 years ago)

   Du skulle ju kommit fram! Hade blivit så glad. Och vad är oddsen liksom! Kul i vilket fall.
   Så hej hej! :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.