Om jag sammanfattar.

jag hatt_3jag hatt_2

Denna veckan. Har jag växt tre centimeter sen sist. Var på hälsokontroll och enligt dem är jag 183 cm. I passet står det fortfarande 180. Har mini fyllt fyra månader och fått smaka på mat. Positivt tveksam. Konstaterat att kaféer som tar fem kronor för en påtår inte får fler besök av denne lattemamman. Diskuterat och tänkt på sömn nästan all vaken tid. En minis sömn alltså. Och så har jag konstaterat att löven fallit och tiden rusar. Om två och en halv månad ska jag börja jobba igen. Livet alltså. Går lite väl fort ibland.

2 Comments on Om jag sammanfattar.

 1. Lisa
  November 9, 2015 at 8:03 pm (6 years ago)

  Kappan!? Så fin! Vart är den ifrån?

  Lisa

  Reply
  • enlangblondin.se
   November 10, 2015 at 7:51 pm (6 years ago)

   den har jag köpt på Weekday för många år sedan!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.