Lite allt möjligt.

lite kalabalik kola

Alltså. Denna krönikan är så himla bra. Tycker Sandra är galet cool. Hennes blogg är för dagens unga tjejer lite det tidningen Darling var för mig när jag var ung (eller jag är väl fortfarande ung… men ni fattar). Och så min kollega Ninas ursnygga hem på Elle Dekoration. Kolla här. Avslutningsvis så har kolerna i bilden ovan räddat denna supergråtrista tisdag. Och galet. Men jag genomförde en timmes träningspass i snålblåst och regn i parken idag.

2 Comments on Lite allt möjligt.

 1. Mia
  November 25, 2015 at 10:35 am (6 years ago)

  “Som Santa Monica utan pool och palmer.” Precis så jag vill ha mitt eget hem. Vilket reportage alltså!

  Reply
 2. Emm
  November 25, 2015 at 7:52 pm (6 years ago)

  En sån krönika behöver ju verkligen läsas av mer än bara redan införstådda. Tack för tipset!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.