Happy fredag!

julevent

Det är ju fredag. Jag jublar och tänker att jag har ju fredag hela veckan lång. Förutom den lilla detaljen att sambon är hemma på dagtid när det är helg. Alltid fint att vara två även om jag har världens mest “behändiga” mini. Just utlåtandet behändig, kommer från en rutinerad fyrabarnsmamma. Annars då. Önskar så in i bänken att jag hade kunnat åka till Kustfolk i Varberg. Men utan bil är spårarbete och buss mellan Laholm och Ängelholm föga lockande med en barnvagn. Tusan också, Och på söndag är det minis stora dag. Då ska hon få sitt namn och vi ska skåla i bubbel med vänner och familj.

Och så avslutningsvis. Boka in den 12:e december om du bor i Helsingborgstrakten. Design Bazaar på Radisson Blu Metropol i Helsingborg. Formskapet heter evenemanget och Lite Kalabalik kommer såklart att vara där!

4 Comments on Happy fredag!

 1. Emm
  November 21, 2015 at 10:54 am (6 years ago)

  Hoppas att ni får en fin namngivningsfest!
  Ett tips när det är speciella tillfällen som inte kan förevigas nog är att utse en eller två till att fotografera på sådana dagar när en själv troligen är upptagen med mycket annat. Ha en härlig helg!

  Reply
  • enlangblondin.se
   November 21, 2015 at 2:02 pm (6 years ago)

   Tack! Och tack för tipset. Har tänkt tanken men nu så fick jag tummen ur och har engagerat två vänner som ska ta bilder. Trevlig helg på dig med! Kram!

   Reply
 2. Ida
  November 21, 2015 at 10:58 am (6 years ago)

  Hej! Jag tänkte köpa ett armband till min mamma i födelsedagspresent. Men hon fyller imorgon, säljs Lite Kalabalik hos nån återförsäljare i Malmö?

  Reply
  • enlangblondin.se
   November 21, 2015 at 2:02 pm (6 years ago)

   Hela vårt sortiment finns i butik Meloa på Davidhallstorg!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.