Tröttdag.

lite kalabalik essieessie with the band

Tränade i parken sen var liksom energin slut. Tur då att man har en förstående mini. La mig i sängen och somnade direkt. Minin bredvid somnade strax efter. Annars då. Planerar en namngivningstillställning. Präst och kyrka känns liksom inte aktuellt. Många år sedan jag gick ur den där kyrkan med motiveringen “alla är ju inte välkomna, och det känner jag inte för att vara en del av”. Och så heter veckans lack passande nog “With the band” då killen delar sin fritid mellan lilla familjen och bandet.

 

2 Comments on Tröttdag.

 1. Malin
  October 30, 2015 at 8:46 am (6 years ago)

  Vi ska också ha namngivningstillställning nångång nu i höst/vinter. Hur löser ni det med lokal? Vi är så stor släkt att vi inte kan va hemma men för få för att hyra typ…moriskan?

  Reply
  • enlangblondin.se
   October 30, 2015 at 7:30 pm (6 years ago)

   Vi abonnerar ett ställe! Så får alla plats, man slipper städa och fixa med mat och dryck. Moriskan är ju stort… typ. :) Vi har inte skickat ut inbjudan än så det känns fel att berätta vart vi ska vara men maila mig om du vill ha info!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.