Sen sist.

minis3

Denna ljuvliga varelse har fyllt tre månader och flyttat från vaggan till spjälsängen. Firade med att tjoffa in sex timmar i sträck första natten. Jag vaknade såklart efter tre ändå.

hårsnoddar

Hårsnoddar livar upp en trött frisyr. Inköpta på iiSA där jag även slog till på en icke amningsvänlig klänning. Användningstillfället får noga planeras.

choklad mörk3

Jag har utvecklat ett gravt chokladberoende. Men det ligger en strategi bakom. Ska jag bli jag igen och komma i hela min garderob fungerar det inte att moffa kardemummabullar var och varannan dag. Jag “passade på” så det räckte och blev över under graviditeten. Nu är det denna appen, träning i parken, och mörk choklad istället för jag-är-ju-mammaledig-fika som gäller.

florera

Har bästa blomsterbutiken i stan i mitt kvarter. Florera på St Knuts Torg har inte bara finfint sortiment hon bryr sig om vad hon köper in också.

lite kalabalik utskick

Och så har det gått iväg utskick till ett gäng bloggare och instagrammare i Tyskland, Italien och Spanien. Ska bli spännande att se resultatet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.