Malmös bästa frukost?

frukost malmö bästa stället

Hej du malmöbo som gillar frukost lika mycket som jag. Vart äter man stans bästa frukost? Någon som vet? Och jag vill ju helst  ha en meny. Inte en slabbig buffé. Denna intogs på Lilla Kafferosteriet. Helt okej. Bäst hitintills. Smart och pedagogiskt menysystem. Dock stort minus för överkom ägg. Det vet ju alla att det typ är dödsstraff på överkokta ägg.

2 Comments on Malmös bästa frukost?

 1. Elin
  October 29, 2015 at 9:08 am (6 years ago)

  Ja det undrar jag med! Mitt bästa hittills är St Jacobs stenungsbageri i Slottsstaden om man känner för en promenad bort dit. De har dessutom frukostmeny hela dagen lång. Atrium verkar köra samma grej. Tummen upp!

  Reply
  • enlangblondin.se
   October 30, 2015 at 7:27 pm (6 years ago)

   Atrium har jag hört ska ha bra frulle! Älskar ju deras sallad, så frukosten borde hålla samma nivå. Och tack för tipset med St Jacobs. Måste testa!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.