Hejdå september! Det har varit angenämt.

blå byxa kakel golv

Perfekta höstbyxan när solen skiner. Och golvet på Satori, perfekta mammor-äter-lunch-stället. Bekväma fåtöljer för amning, plats för vagn, god och nyttig mat och allmänt mysigt.

gröna ärtor soppa

Mycket bra soppa. God, enkel och nyttig. En påse frysta gröna ärter och lagom mycket grönsaksbuljong. Koka. Mixa. Servera med brödkrutonger och en klick crème fraîche.

pew pew pew

Vår lägenhet agerade location till en filminspelning i helgen. Tänker mig fribiljetter till någon gala när filmen vinner massa priser.

jag

Bara ben och kofta. Septembers bästa outfit. Overkligt bra väder har det varit. Och man hade ju inte kunnat starta en mammaledighet på bättre sätt. Först en dålig sommar då man ändå satt inne och ammade eller höll sig i skuggan sen ett ljuvligt augusti följt av ett ännu ljuvligare september. Tack för det! Många promenader har det blivit. Bland annat har jag lyssnat på Alice Bah Kuhnke i Värvet. Rekommenderas! Två saker hon sa som fastnade. “Jag tycker inte om saker som inte är lönsamma. Det är till exempel inte lönsamt att ha dåligt samvete. Alltså har jag inte det”. “Det ligger inget negativt i ordet problem för mig. Det är bara saker som ska lösas.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.