Det kändes bekant.

outfit party kan10

Det var ett tag sedan man satte sig i en taxi vid åttasnåret en fredagskväll och sa “Lilla Torg” till chauffören. Det känns också som att det var ett tag sedan man hade något så amningsovänligt som t-shirt på sig. Men igårkväll gjorde jag något så ovanligt som att gå på fest. Laddade upp med ett halvt glas vin. Och när min mini somnat åkte fest-outfiten på.

party kan10

Efter en fördrink på Lilla Torg gick vi massvis av trappsteg upp till kvällens fest. Men som tur var fanns det stopp på vägen som underlättade den svettiga trappromenaden. Som choklad, shots och annat skoj.

drink figge kan10

Väl på festen beställde Figge en Creative Colada. Den samakde sådär. Desto godare var Pixel Passion eller Pinterest Peach. Jag festade till det med en alkoholfri Fuzzy Facebook.

fest gadgets

Idag vaknade jag upp trött och sliten efter en intensiv amningsnatt. Men desto gladare i sinnet efter en delkväll (motsatsen till helkväll alltså).

Leave a Reply

Your email address will not be published.