BVC versus Google.

höst lite kalabalik barnvagngul blomma bollhalloween pumpa

Konstaterar än en gång att detta måste vara den vackraste hösten ever. Eller så ser jag den bara lite tydligare än vanligt när jag tröttpromenerar med en kaffe i ena handen och en barnvagn i andra (kanske måste skaffa den där lattehållaren ändå…). Var på BVC idag och konstaterar än en gång att google ger mig fler svar än bvc-sköterskan. På frågan “hur trappar jag ner amningen innan jag ska börja jobba” fick jag svaret “du köper en pump och laddar frysen full och så kan pappan komma förbi jobbet, man har laglig rätt att amma på arbetstid”. Denna artikel känns plötsligt väldigt relevant.

3 Comments on BVC versus Google.

 1. CJ
  October 30, 2015 at 8:07 pm (6 years ago)

  Hej! Fick själv mindre bra hjälp från Amningshjälpen när jag ville ha råd i hur jag skulle sluta amma eftersom jag fick återkommande allvarliga mjölkstockningar. Det jag i slutändan gjorde och som funkade för att sluta helt hyfsat smidigt (tror att det borde funka för att trappa ner också men inte säker) var att typ klocka amningen för att minska produktionen av mjölk. Gjorde som så att vår bebis fick exempelvis 5 min amning och sedan ersättning. Så successivt minskade mjölkproduktionen.

  Reply
  • enlangblondin.se
   October 31, 2015 at 5:02 pm (6 years ago)

   Smart! Och bra tips med Amningshjälpen.

   Reply
   • enlangblondin.se
    October 31, 2015 at 8:58 pm (6 years ago)

    Ser nu att du skrev “mindre bra hjälp” :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.