Bästa energin!

mammaträning pildammsparken

Ett gäng kvinnor med barnvagn, träningskläder och sömnbrist. Och bakom kameran en annan med trött uppsyn. Plötsligt är mini inne i en personlig kris och vägrar sova mer än två timmar i sträck på nätterna. Inser hur bra jag haft det och överväger att börja med kaffe på förmiddagen. Men trots sömnbrist har jag traskat iväg till mammaträningen i parken. Igår var det en overkligt vacker höstdag och mycket bra benträning. Och jag tror tamigtusan att höstluft och träning är mycket bättre energi än en kopp kaffe.

2 Comments on Bästa energin!

 1. Emmie
  October 17, 2015 at 5:38 am (6 years ago)

  Hej,

  Vad härligt det ser ut. Hur känner du för att låta er dotter växa upp i Malmö? Jag har just flyttat hit, trivs jättebra men är snart pepp på barn men vettifasen om jag vill att mina barn ska växa upp här. Så mycket mer våld och rån, känns som en hårdare miljö än i Stockholm där jag kommer från. Hur tänker du kring detta? Kram

  Reply
 2. enlangblondin.se
  October 18, 2015 at 1:46 pm (6 years ago)

  Hej Emmie!
  Och jag skulle nog frågat dig samma sak om det var det omvända. För mig känns Stockholm både farligare och läskigare att växa upp i. Och rent statistiskt så är ju inte Malmö farligast… Å andra sidan är det nog typ samma om man bor i Göteborg/Malmö/Stockholm. Och väldigt beroende på vilket område man bor i. Men visst finns det massa skit i Malmö, jag väljer dock att tänka på att min dotter får växa upp i en öppen, levande och mångkulturell stad!

  Kram,
  Lina

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.