Home stories!

home stories ida

Ida signerar sin urtjusiga bok för fullt.

jag gamla väster outfit

Den där känslan när man kånkar runt på massa kassar och grejer och plötsligt bara har en liten handväska att hålla reda på. Det känns helt enkelt som man glömt något. Precis så kändes det igårkväll när jag gav mig ut på stan utan en mini. Om jag kände mig halv. Inte alls. Väldigt skönt med lite eget svängrum. Bokrealise för Ida Magntorns bok Home Stories väntade, i stans absolut finaste butik. Miloii.

malin persson mia andeberg jag

Tre snygga blondiner. Mia, Malin och så jag. Bakom kameran en snygg brunett.

miloii

Hämtade upp Malin på kontoret. Där hon förövrigt satt och jobbade med kampanjen jag brukar svettas med varje höst. Kände ett sting av jobbsaknad. I alla fall så traskade vi till bokrealisen och fick tio minuter recap tid. Och boken då. Urtjusig! Ida har plåtat, skrivit och formgett. Klicka hem den här vetja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.