Bortkopplad.

stockamollan2

Jag har inte tröttnat på bloggen, försvunnit, eller på något sätt fått förhinder. Har bara levt utan mobilladdare, ute på landet, i flera dagar. Och det betyder liksom ingen uppkoppling i flera dagar. Utan. Uppkoppling. Alltså. Vilken utmaning för själen. Tur då att en mini underhåller bättre än vilken smarttelefon som helst. Och så har jag befunnit mig på en favoritplats på jorden. Frisk luft, vackraste höstsolen och ännu mer frisk luft. I byn jag växte upp.

morotter pappa

Pappa visar stolt upp sina giftfria morötter. De är precis så stora som de ser ut.

gunnarods gardsbutik

Shopping från Gunnaröds Gårdsbutik.

stockamollan1purjookk hemodlad

Också purjolök till kvällens paj. Från mamma och pappas trädgård så klart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.