Rått, gott och himla trevligt.

lunch raw food house

Äntligen har jag ätit på Raw Food House! Ligger inte i mina lunch-hoods och på helgen när man är ute och strosar med killen och föreslår lunch eller frukost får man till svar “eh nä, jag vill bli mätt”. Men så klart man blir mätt. Åt en mycket god broccolipaj med mandelbotten. Blev skönt mätt. Och som om det inte vore nog serverade självaste ägarinnan galet goda chagalatte med en liten chokladkaka (såklart gjord på massa nyttigheter). Sällskapet var allas vår “trädgårds-tisdag-malin“. Tänker att hon måste älska det smeknamnet. Min mini älskade i alla fall henne. Eller vem gör inte det.

mini malinraw food house malmö

Köpte med mig lite fredagschoklad hem. Hälften är redan slut. Och så tänker jag testa att byta ut min kopp kaffe efter lunch mot en kopp Chaga. Om den inte piggar upp så är den i alla fall helt galet nyttig. Boken fick jag av Malin med orden “det är inga pekpinnar, bara enormt intressant läsning“. Och påtal om böcker. I början av september släpps Lindas (Raw Food House grundare) första kokbok. Och den lär visst komma i lite annorlunda utförande. Snygg som present eller på hyllan i köket.

Leave a Reply

Your email address will not be published.