Fyra plagg en vecka – tisdag!

outfit2 fourfit challenge slottsparkenoutfit2 fourfitchallenge

För några år sedan när vi höll på att starta upp våra företag och jag samtidigt fick värsta jobbiga restskatten hade jag shopstop i ett halvår. Och om man blev kreativ! Upptäckte massa plagg i garderoben jag inte visste jag hade och insåg att det fanns massa plagg som sparats för “speciella tillfällen” som fick åka på till vardags istället. Livet blir ju trots allt roligare med paljetter. Min lilla “utmaning” ändrade min syn på hur jag tidigare shoppat. Det i kombination med vetskapen att textilindustrin minst sagt är en miljöbov och att vi varje år slänger ca 8 kg textilier. Finns alltså många argument till varför man ska shoppa lite mer hållbart. Så häng på i veckan! Four Fit Challenge. Välj ut fyra plagg att använda hela veckan. Kolla in mina tips här för inspiration. Visa dina outfits på Instagram eller i din blogg under #fourfitchallenge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.