En helg!

minis och jag

Nog var detta sommarens sista helg. Tyckte mig känna det när jag stängde fönstren för natten. Men vi har tagit vara på den. Jodåsåatt. Grillade och drack rosé på lördagskvällen. Försökte oss på en ratatouille på grillen. Får göra ett nytt försök nästa sommar.

giftfritt

Skördefest i Folketspark. Blev ett knippe grönkål. Med planen att göra denna salladen.

besselfie

Som icke kaffedrickare testar jag mig igenom stans bryggkaffeutbud. En kopp om dan är min drog. Och koppen på Möllans Kaffebar är godast hitentills. När jag slog koden till kortet kisade jag och blundade med högra ögat samtidigt. För jisses vad de frasiga små sakerna ser goda ut.

kaffebarenhöstanemoner

Det vackra med hösten. Sen blir det ju som bekant mest grått. Sa hon bittert. Och så tänker jag på vilken sommar det varit. En mini, svenskt väder och alldeles förmycket tråkigheter på nyheterna. Tror det är en sommar som går till historien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.