Adjö.

stenask green

Säger adjö till finaste lilla butiken med den galet trevliga butiksinnehavaren Formfröken. Hon stänger, bokstavligt talat, igen butiken i slutet av augusti. Tror vi är många som kommer att sakna hennes lilla butik och instagraminspo. Och så fick mini vara med om sin första shopping. Gick sådär. Hon tröttnade lite för snabbt. Får se till att ändra på det. Men jag hann i alla fall haffa en oljelampa till bersån, maracas till killen, spegel till alla korta som besöker vår toalett och en alldeles fantastisk stenask.

formfröken

Spring bort till butiken på Helmfeltsgatan 1, utförsäljning och påfyllning varje dag!

2 Comments on Adjö.

 1. Angelica
  August 14, 2015 at 6:30 am (6 years ago)

  Tack fina Lina :)

  Reply
  • enlangblondin.se
   August 16, 2015 at 12:30 pm (6 years ago)

   <3

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.