Vi passar på!

eatery social malmö live jag gravid malmö bro

Så här ser en ut i vecka 40+2 (betyder alltså fullgången graviditet och två dagar över tiden).

jag gravid v40

En spontandate med killen kändes som en bra idé efter en hel lång dag i lägenheten. Behövde ändå ta mig ner på stan för att fixa lite på jobbet. Vi testade Marcus Samuelssons andra restaurang på Malmö Live, den mexikanska i bottenplan. Inser dock att jag alltid är mer pepp på mexikanskt innan än efter man käkat. Om den inte serveras med Margaritas i Williamsburg som för ett år sedan. Mycket fint minne.

Annars då. Veckans absolut bästa är utan tvekan urcoola Zara Larsson. 17 år och så mycket styrka, klokhet och pondus. Heja henne.

4 Comments on Vi passar på!

 1. Frida
  June 30, 2015 at 2:03 pm (6 years ago)

  Hittade hit via Tant Johannas blogg och fastnade, känns väldigt skönt ostaljat jämfört med många andra bloggar. Går också och väntar otåligt på vår lilla tjej, men har 8 dagar kvar till BF. Två dagar kvar på jobbet, men sen är det mammaledighet med skräckblandad förtjusning som gäller. Ska bli väldigt spännande att fortsätta följa din blogg och mammalivet!
  Lycka till!

  Reply
  • enlangblondin.se
   June 30, 2015 at 7:28 pm (6 years ago)

   Då är vi två med skräckblandad förtjusning! :)
   Och heja oss inför den stora dagen!

   Reply
 2. Elin
  June 30, 2015 at 3:07 pm (6 years ago)

  Åh jag längtar till Malmö nu! Du ser fantastisk ut och vilken fin klänning. Var har du hittat den? Letar efter olika luftiga plagg att få plats med min mage i :) #v31

  Reply
  • enlangblondin.se
   June 30, 2015 at 7:31 pm (6 years ago)

   Men tack! Känner mig kanske inte just fantastisk för tillfället. :)
   Klänningen kommer från HM men inhandlad för en herrans massa år sedan. Visade sig bli en perfekt gravidklänning, kanske inget jag räknat med när den inhandlades. :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.