Kärlek!

visby sommaren 14

Blev minst sagt rörd till gravidhormonstårar när jag läste Tantjohannas urtjusiga inlägg om min blogg. Hennes ord är ju precis så jag önskar att min blogg uppfattas. Och att man gillar mina ofiltrerade bilder! Och av någon anledning har jag alltid lite smått hymlat med att jag bloggar. Utan någon tydlig inriktning har det alltid känts lite förbjudet. Lite väl självcentrerat. Har man en blogg om inredning, mode, mat osv så känns det liksom legalt. Men det är ju så kul! Och nu känner jag. När en av mina absoluta favoritproffsbloggare uttalar sig så fint så ska jag sluta bloggsmussla.

Annars då. Rensade i bildmappen hela dagen igår (igår var för övrigt due date för minin…) och påminde mig själv om att jag kan vara både smal och brun. Alltså inte svullen, blek och med en stor kula på magen. Bild från Visby förra sommaren.

4 Comments on Kärlek!

 1. Annika
  June 30, 2015 at 11:42 am (6 years ago)

  Hej!
  Vill ställa mig i hejakören och säga att jag också gillar din blogg! Halkade in på den för ett tag sen och återkommer flitigt. Du inspirerar med både bilder, stil och ditt avslappnande sätt. Förstår precis vad du menar med bloggsmusslandet, men sluta med det och stå rak i ryggen!

  Skickar iväg en kram till dig (fast att jag inte känner dig;) och mycket boost inför det nya som kommer!

  Reply
  • enlangblondin.se
   June 30, 2015 at 7:28 pm (6 years ago)

   Tack snälla! Och en kram skickas tillbaka! :)

   Reply
 2. Karoline
  July 2, 2015 at 12:21 pm (6 years ago)

  Tycker precis som Johanna! Din blogg är så äkta, avskalad och så mycket du på ett okonstlat sätt. En inspiration i vardagen. Följer dig med nyfikenhet och glädje!

  Tänker på dig nu i dessa tunga dagar och önskar er all lycka inför ert nya kapitel! Stor kram Karoline

  Reply
 3. enlangblondin.se
  July 6, 2015 at 9:52 am (6 years ago)

  Stort tack för dina ord Karoline! Värmer verkligen.
  Stor kram tillbaka!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.