Alltså sommar.

sommar kollage

Och titta! vår mesta publicerade smycke ever. Ringen Lite Eco, i senaste tidningen M. Och så gjorde jag det. Beställde nya nästan exakt likadana solbrillor som de som försvann på bussen till Lomma. Sjukt oekonomiskt jag vet. Men ändå.

knäckemacka med potatis

Bästa sommarmackan! Kall nypotatis på knäcke med gräslök. Och resten av potatisen i en sallad med grillad halloumi.

sommarsalad halloumi

Vem gillar inte den årstiden. Eller det finns ju alltid de som börjar klaga efter en till två veckors högtryck. Tycker det är för varmt. Eller kvavt. Själv blir jag både snyggare, gladare och en bättre människa på sommaren. Så snacka om att det känns enormt konstigt att för tillfället föredra att hålla sig i skuggan, hellre sitta inne med öppet fönster och välja skuggsidan hela vägen till Coop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.