Alltså.

jag gravid ny lägenhet

“Amen man tror ju knappt det är sant. Bor jag här nu.” Och så morgonljuset i vardagsrummet.

lite kalabalik ljus

Att flytta. Att det kan vara så kul! Hade liksom fastnat i min gamla lägenhet. Bodde där en hel evighet och stormtrivdes. Men nu så. Oj så bra det känns. Tänk engelsk town house känsla och bullerbyn i en skön mix. Och som sista huset på gatan ser vi bara trädtoppar när vi tittar ut. Och så kom stressen, allt jag vill bli klar med innan minin kommer.

2 Comments on Alltså.

 1. Elin
  June 4, 2015 at 12:48 pm (6 years ago)

  Åh så spännande! Att flytta kan ju vara det jobbigaste/tråkigaste på jorden tills man är klar och får belöningen. Hoppas på fler bilder! Är själv i samma sits men inte kommit lika långt, mini på väg och en underbar våning i Gamla Staden som väntar. Hej flyttkartonger!

  Reply
  • enlangblondin.se
   June 7, 2015 at 9:53 pm (6 years ago)

   Och jag är så otålig! Vill bara bli klar så man kan piffa och njuta. Lycka till med din flytt och din mini. :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.