Utflyktssöndag!

malin strömma farm lodgekeramikmugg krickelin

“Kan inte skratta på bilden, då ser jag inte klok ut.” Eller hur Kristin, underbarare leende får man leta efter.

strömma farmlodge-1grön ärtsoppa_strömma farmlodge

Grön ärtsoppa på Strömma Farmlodge.

strömma farmlodgetrasmatta sneakers

Mötte upp Malin i Landskrona och valde att hålla inne med hur min morgon startade (inga rena underkläder, blir tokig på flyttkaoset hemma och så hann jag inte äta frukost). Hon skulle ändå bara kontrat med att något barn blivit sjukt och hållit henne vaken hela natten eller den lilla detaljen att hennes man är sängliggande med diskbråck… Alltså den kalabaliken, den är inte lite. I alla fall. Tillsammans med Anna-Malin (som ju är mer känd som Helt Enkelt) körde vi till Varberg för att besöka Kustfolk och de finfina tjejerna bakom namnet Krickelin och Mokkasin. Shoppade massa nödvändigheter, fikade, shoppade lite till, frös fingrar och tår av oss, värmde oss med grön ärtsoppa och beundrade den galet fina omgivningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.