Lovely Österlen!

gravidmage-outfit

Här står jag med solen i ögonen och ser from och förbannat gravid ut.

mellby klockargård-10

Vissa dagar är man i lite större behov än andra av att umgås med sköna, kreativa och inspirerande kvinnor. I går var en sådan dag. Och extra upplyft blev jag av peppen jag fick för att jag ska bli mamma alldeles snart. Jag behövde verkligen få höra hur underbart och coolt det är att bli mamma. Framför allt från kvinnor som jag på så många sätt kan identifiera mig med. I alla fall. Mia hade dragit ihop ett litet gäng bloggare för häng, inspiration och nätverkande på Österlen. Precis hur lovely som helst.

lovely life

Jag, Mia och Malin började dagen med lite loppis och second hand-shopping. Sen samlades hela gänget på Mandelmanns för fika i deras växthus och tant-växtspaning i deras trädgård.

krickelin-katt-mandelmanns

Kristin klappar katt och Malin plåtar. Och hur skönt är det inte att hänga med ett gäng bloggare där alla plåtar konstant. Man slipper känna sig som ett frånvarande ufo som får ta emot kommentarer som “lev i nuet vetja”.

mandelmanns-malin perssonmellby klockargård-13

Sen drog vi vidare till kvällens slutgiltiga stopp och övernattning. Alldeles alldeles ljuvligaste och mest underbara platsen på jorden. Med utsikt över gröna kullar och rapsfält, med havet och den skönaste känslan på Mellby Klockaregård. Middagen intogs i deras orangeri, jag smakade på naturvinet och längtade efter en rejäl klunk. Och solen gick ner samtidigt som regnet öste ner på glastaket.

mellby klockargård-16sneakers nike grå-2

Fler bilder och andra vinklar hittar ni hos resten av gänget som var med: Mia, Malin, Malin, Johanna och Kristin.

2 Comments on Lovely Österlen!

 1. Lina
  May 20, 2015 at 9:06 am (6 years ago)

  Alltså! Du är urtjusig!Hoppas på att vara lika snygg & cool den dagen (om den kommer) jag är gravid!

  mvh
  Lina

  Reply
  • enlangblondin.se
   May 20, 2015 at 5:42 pm (6 years ago)

   Åh tack! :) Jag suger åt mig.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.