Långhelg coming up.

strömma farmlodge butik

Förra helgen bjöd på galet fin shopping i Strömma Farmlodge butik. Skärbräda det kommer att serveras mycket ost på i höst, ljuvligt mintte och bästa vegetariska bloggen fast i bokform.

green kitchen strories

Sitter på ett tåg norröver till svärföräldrarna. Lyssnar på ett oändligt flöde av ord och sång från lillkillen på sätet bredvid. Om jag ler och gulligt nickar mot barnet och hens pappa. Nopp, jag blänger irriterat och tänker att min mini minsann ska sitta lugnt och tyst och titta ut genom fönstret. Annars då. Långhelg i Eskilstuna och jag tänker på hur mycket jag alltid ogillat Kent, att vi lämnar ljuvlig vårsol i Skåne bakom oss och att mina fötter börjar kännas runda.

2 Comments on Långhelg coming up.

 1. Emm
  May 17, 2015 at 5:22 pm (6 years ago)

  Hahaha, you wish! Åkte tåg med mini, tycker det är en av uppgifterna som förälder att visa upp de många färdsätten vi har att tillgå, och förutom lite lagom tjatpom bulle och dricka så kommenterade hon klart och tydligt Öl! när tjejen mittemot drack mörk läsk. My girl!

  Reply
  • enlangblondin.se
   May 18, 2015 at 7:10 pm (6 years ago)

   Japp, tänker fortsätta önska. :)
   Och det låter som en skön tjej det där.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.