Hummerfredag.

jag gravidmage v32

Känns som om jag ska tippa framåt.

hummer savoy

Vi har kört skräp till tippen i lånad BMW och så har jag ätit hummer på nyöppnade Savoy Grill. Glassigt värre och ingen dålig start på helgen. För att inte prata om en kväll på Bastard där jag gick ur min comfort zone och lät kockarna bestämma menyn. Visade sig vara en mycket bra idé.

2 Comments on Hummerfredag.

 1. Hanna J
  May 11, 2015 at 6:32 am (6 years ago)

  Vad fin du är! Känner igen känslan av att vara framtung. BF om två dagar här och inga tecken på att det är på gång… Skulle behöva en hummermåndag =)
  /Hanna

  Reply
  • enlangblondin.se
   May 13, 2015 at 7:20 am (6 years ago)

   Tack! Och jisses så spännande. Det skulle alltså ha kunnat ske nu… :)
   Kram på dig!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.