Gravidkläder!

colette byxa

Alltså går man in på HMs avdelning för gravida ryggar man snabbt tillbaka. Och så undrar jag varför man plötsligt ska ändra stil bara för att man är gravid. Nä, bästa tipset är helt klart en helt vanlig trikåklänning, som denna, denna eller denna. Kanske i en storlek större än vanligt och så ett par gravidstrumpisar till det. Däremot har HM lyckats bättre på sin sajt, dessa jeans och ovan culottes gör det hela lite roligare.

5 Comments on Gravidkläder!

 1. Mhm
  May 5, 2015 at 12:23 pm (6 years ago)

  Mhm, jag vet att du inte menar illa men blir alltid så provocerad när gravid SMALA kvinnor skriver att “man kan ju bara ta en storlek större” på vanliga kläder. Nej. Alla kanske inte kan det eftersom man svullnat upp, redan drar stora storlekar eller av diverse andra anledningar. För mig går det bra att använda vanliga kläder i någon storlek större, skulle man väl kunna skriva? Eller så är jag bara känslig angående detta. Tycker iallafall din bula är jättefin!

  Reply
  • enlangblondin.se
   May 5, 2015 at 12:55 pm (6 years ago)

   Håller absolut med dig! Jag utgick, lite snävt, från mitt perspektiv eftersom jag inte vet något annat. Och tänkte nog naivt att det räcker med stretch, trikå och större storlek. Sorry för det!

   Och nya perspektiv har jag fått då jag gått upp 20 kg de senaste sju månaderna! Och det är ju inte bebisen som väger 20 kg… :)

   Reply
   • Mhm
    May 7, 2015 at 7:34 am (6 years ago)

    Tack för ditt svar, jag var rädd att min kommentar skulle uppfattas som ett påhopp men jag ser att så inte var fallet, tack :) Önskar dig all lycka med barnet och dina nya mjuka kilon ;) Själv har jag också ett X antal kilon på pluskontot, dock inget barn att skylla på haha..

    Reply
 2. Rica
  May 6, 2015 at 12:14 pm (6 years ago)

  Tanken slog mig också, som modell större redan innan en graviditet men väljer att försöka göra det bästa av vad man har :)

  Jag ser dig ofta som en inspiration till mycket (var även du som fick mig att åka till Istanbul för snart två veckor sen – TACK!) och skulle verkligen uppskatta lite inspiration till hur du skulle dressa en hel outfit med de plaggen du länkade till, tillsammans med en växande gravidmage :) Det kanske inte är en renodlad modeblogg du driver men nog fan har du koll på til ialla fall!

  TACK för en inspirerande blogg!
  //Ulrica

  Reply
  • enlangblondin.se
   May 6, 2015 at 7:57 pm (6 years ago)

   Tack för din kommentar! Vad fint att jag inspirerar. :) Och hoppas Istanbul var riktigt bra!
   Ska göra mitt bästa med stylingtipsen, brukar dock falla på tillgänglig fotograf.

   Kram,
   Lina

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.