En vecka.

nu vänder det

Malins man Fredrik har varit sängliggande, orörlig och med smärta i flera veckor nu. I veckan fick han äntligen en efterlängtad operationstid! Nu vänder det. Kortet har Lisa Burenius gjort.

garbergs malmö

Denna bilden tog jag i onsdags. Men det var denna vi använde i pressreleasen. Det blev bra efter att David lärt ut knepet “smize“.

bönpasta

Upptäckte ultimata pastan! Bönpasta, fylld med protein och fibrer. My kind of food. Och den var god, om man inte tänkte pasta utan tänkte bönpasta…

randig outfit

Jag firade Karin med att matcha outfiten med hennes present.

söderberg och sara bageri

Studsade nästan ur sängen (om man nu kan studsa höggravid ur en säng man knappt kunnat sova i…) i lördagsmorse när jag insåg att man kan handla nybakat surdegsbröd bara några meter från lägenheten. Bästa kvarteret. Och vi ska inte flytta från det. Ännu bättre.

lyran restaurang malmö

Och så avslutades veckan på topp. Solig middag på Lyran för att fira vän som fyller år. Resten av helgen har jag sovit, vilat och packat flyttlådor. Min behändiga kula har transformerats till en tung, klumpig kula som håller mig vaken på natten (ja ja det är bara att vänja sig…) och får mig att känna mig väldigt gravid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.