Älskade stad!

plock formfröken

Formfröken på Helmfeltsgatan, världens gulligaste butiksägarinna och en butik man alltid handlar precis det man absolut behöver. Som söta anteckningsblock, en vas som egentligen är en gammal shaker eller ett litet marmorfat.

atrium slottsstaden kafe

Kan ha varit hungern eller så var det helt enkelt så att det var den godaste salladen jag käkat på evigheter. På uteservering med mintgröna stolar och kvällssol.

nike grå

Som att gå på moln. Bästa köpet på länge. Och jag tackar Tantjohanna för tipset!

atrium_slottstaden_fik

Denna helgen har jag älskat Malmö lite mer än vanligt. Kan vara solen. Men kan också ha att göra med att den är så förbannat skön. Och jag har tappat räkningen på antal gånger vi slagit fast att vi är mer än nöjda med att vi valt att stanna kvar. Precis här i våra kvarter. Även om vi ska bli tre. Inga panikartade husplaner, utan en mjuk övergång in i det “riktiga” vuxenlivet. Annars då. Börjar känna mig riktigt tung nu. Mina långa snabba steg är som bortblåsta. Kändes idag när vi valde att göra utflykt, långpromenad, till andra sidan stan. Konstaterar dock att salladen på syrade grönsaker var överlägsen i Slottstaden. Även servicen var överlägsen. Inte lika mycket ta-sig-själv-på-förstort-allvar. Ugglan vs Kafé Atrium 0-1. Hipsters vs quiltade jackor 1-1.

Leave a Reply

Your email address will not be published.