Vackraste Istanbul!

ikon-istanbul-1 ikon-istanbul-2ikon-istanbul-lite kalabalik-3 ikon-istanbul-4

Det är en viss känsla det här när man inser att man har prickat in en trend långt före alla andra. När man inser något ingen annan har gjort. Ungefär så känner jag om Istanbul. En slump (eller slump och slump. En kärlek) gjorde att jag hamnade där och efter första besöket var jag såld och fascinerad. Lite Kalabalik startades, all inspiration hämtades från Turkiet, Imagebilder plåtades med Istanbul som fond och nu har vi ju även tagit in porslin med turkiska färger och mönster.

Och sen ett par år tillbaka ser man staden överallt. I allt från Mästerkocken till Pluras kök till resereportage till modereportag i tidningen ICON (bilderna ovan). Och jag fortsätter att vara stolt över att jag och Malin trodde på något så fel och otrendigt som ett varumärke som säljer turkiska smycken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.