Österlen och påsk.

jag gravid österlenloppis österlen2 ystad-jag-gravid

Inte nog med att Malmö är en förbannat skön stad. Vi har den bästa av storstäder 30 minuter med tåg härifrån. Och som om det inte vore nog så tar man sig enkelt (med bil då alltså) till Österlen där det förutom den fantastiska naturen även finns ett gäng trevliga ställen att äta på och en uppsjö av loppisar att shoppa loss på. Önskar att jag lite snitsigt hade kunnat tipsa om ett gäng, men så här i efterhand är det ett mishmash av högt och lågt och tvärnit med bilen när något intressant passerade.

Och så var det ju konstrunda som var själva grejen även om man lätt glömmer det när loppisarna duggar tätt. Vi avslutade därför storstilat med vernissagefest i Smedstorp och en utställning med Lars Melander.

1 Comment on Österlen och påsk.

  1. Linda
    April 8, 2015 at 7:18 pm (6 years ago)

    Fina Lina <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.