Mycket fin vecka.

lite kalabalik vår jagellias karin

After work med dessa godingar. Uppenbarligen blev Cecilia inte mätt på de vanliga snacksen. Och fredagsklädkoden på jobbet var visst grå mocka.

grå pumps mocka

En solig vecka! En vecka där vår nya copy började. Och som vi har längtat efter en till copy på byrån. Förutom att han är en väldigt skön kille så har han dessutom varit en alldeles äkta rockstar. Vilken grej alltså. Och så landade Lite Kalabaliks vårkollekton! Alltid lika efterlängtad. Och alltid borde-kommit-för-några-veckor-sedan. Och så tänker jag att nästa gång då ska jag minsann lägga ordern i god tid… Avslutade veckan med att fira den helt självklara skånska traditionen Bulle med bulles dag för att sen gå på after work och dricka lemonad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.