Ärligt och tjusigt.

talk to each other noir

Tänker att människor med tillsynes “perfekta” liv borde ha en skyldighet att ibland berätta lite verklighet. Lyssnade på en pod för ett tag sedan med supersmarta Sofie Fahrman och hon poängterade mer än en gång att det är ett glossy magazine hon skriver på nätet inte en dagbok. Hon följer ett framtaget koncept. Så viktigt att tänka på. Och många av mina vänner undrar hur “hon får ihop det”, min kära kollega Malin. Och det är klart att hon inte alltid får det (även om hon på många sätt är en überkvinna). Framförallt tar kroppen stryk. Till sist. Och just nu är det precis så. Och så detta inllägg. Så enormt modigt, starkt och oändligt hjärtekrossare. Heja för lite mer ärliga ord bland allt tjusigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.