Överdoserar storleksoberoende saker.

gemmafor good luck väska

Sommarens hippieväska kom insvept i en thailändsk tidning.

gemma clutch

Denna ljuvliga lilla clutch är tillverkad av överblivet skinn från en skofabrik i Italien. Precis så man ska tänka.

for good luck

Har man vuxit upp på landet med Ellos och HM Rowells (senare även Bon a Parte och La Redoute…) vet man hur man beställer på distans. Just nu går jag bananas hemma från soffan och beställer skor, väskor och plagg som är oberoende av kroppshyddans storlek. Igår hämtade jag ut två härliga paket. Det ena paketet innehöll glamour i form av Gannis galet tjusiga kimono. Paketet innehöll öven ovan ljuvliga clutch i fantastiskt skinn. Lägg sen till den allra bästa servisen man kan tänka sig. Alltså Karoline på Gemma är helt galet bäst på att ta hand om sina kunder.

I det andra paketet var det lite mer hippie. Oversize klänning (inte så oversive senare i vår kanske…) och fransväska. For good luck. Och så grymma de är tjejerna som startat sajten. Skönt egen stil och Kristins magiska bilder på det!

1 Comment on Överdoserar storleksoberoende saker.

  1. Karoline
    February 25, 2015 at 4:02 pm (7 years ago)

    Ett stort nöje att få hjälpa till! Snygg väskan blir till kimonon. Kan tänka mig att kimonon kommer att användas flitigt när magen tar mer plats. Stor kram <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.