En helg.

outfitfrukost 2

Helgfrukost, bästa måltiden på dagen. Och nya skor bredvid loppisfynd (killens kommentar när jag packade upp skorna “Har du åldersnoja eller?”).

öglan stol

Picknick-konsert (bästa konceptet, man sitter vid små bord och äter medhavd mat) på Victoriateatern, massor av sömn, långa promenader, loppisfynd, maräng och citronpaj på Kafferosteriet och lite söndagsjobb. En helg i en gravid kvinnas liv.

Annars då. Konstaterar ilsket att den ojämställda världen man lever i har väldigt påtagliga konsekvenser när man är gravid. I höstas när jag mådde illa vareviga dag googlade jag illamående + gravid, svaret var “finns väldigt lite forskning i ämnet, drick ingefärste och köp akupunktur armband på apoteket”. I veckan när jag googlade hormonsvängningar + gravid fick jag svaret “finns väldigt lite forskning i ämnet, ät ren mat och ekologiskt”. Alltså. Fler kvinnor i forskarvärlden och fler kvinnorelaterade forskningar.

2 Comments on En helg.

 1. Elin
  February 25, 2015 at 10:00 am (7 years ago)

  Jädra snygg klänning! Undrar såklart vart man hittar en sån? Tack för inspiration och vackra Malmöbilder!

  Reply
 2. enlangblondin.se
  February 25, 2015 at 1:45 pm (7 years ago)

  Tack!

  Klänningen hittar du på & Other Stories. En oversize skjorta i superskönt tunt material.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.