Sen sist.

malin rosett tröja

Malin i en glad tröja.

marmorbord

Blomma som får mig att le varje gång jag sätter mig i soffan. Och så en kaffe på Noir (nedan) samtidigt som vi vände och vred på våra möjligheter att få den där lägenheten.

noir malmö

Igår fuktade jag tungan med Champagne. Sambon drack ett helt gals. Helt yra och omskakade skålade vi över att vi köpt drömlägenheten. Med en helt egen berså. Jag vet att jag kommer att älska den där bersån oproportionerligt mycket. Och som om det inte var nog så fick vi i morse reda på att det är en liten flicka i den där bulan på magen. En flicka alltså. Som jag tänker ska växa upp och helt opovocerat kalla sig feminist. Som inte ska sitta tyst i klassrummet ”som flickor gör” medan pojken bredvid drar i hennes fläta. Och inte låta nojan över att inte duga överskugga viktigheter i livet. Och så kommer hon så klart att få superlånga ben och vara längst i klassen ända tills hon börjar gymnasiet.

5 Comments on Sen sist.

 1. Emm
  January 29, 2015 at 12:16 pm (7 years ago)

  GRATTIS! Då vid nyår när jag skulle skriva grattis så kom några små fingrar och lade sig i. Nu ett ackumulerat jättestort grattis för barn på g och till en lägenhet med berså.
  Och tack för prima blogg!

  Reply
  • enlangblondin.se
   January 29, 2015 at 10:15 pm (7 years ago)

   Dubbeltack! Och förmodar att de små fingrarna också ville säga grattis. :)

   Reply
   • Anonymous
    February 3, 2015 at 1:17 pm (7 years ago)

    De små fingrarna tycker nog att allt som kan firas bör firas. Bäst görs det med glass. Det kan hon säga. Faktiskt så tidigt som före frukost. GRATTIS tycker hon säkert till en kommande medsyster. I skolbänkar, på dansgolv eller i falafelköer eller vad framtiden bjuder…

    Reply
 2. Maria
  January 29, 2015 at 3:48 pm (7 years ago)

  Grattis! Lägenhet med berså är fantastiskt och ett barn… Så underbart att det är ofattbart! Förresten, ska bli intressant vad er lilla tjej säger om det där med berså om några år. Vi gjorde i princip samma sak som ni med skillnaden stoooor uteplats som rymmer både det ena och det andra men min lilla 4-åriga donna som i hela sitt medvetna liv kunnat springa runt på den, gunga, åka rutschbana mm längtar bara efter balkong. Men vi föräldrar är fortfarande väldigt nöjda med valet:).

  Reply
  • enlangblondin.se
   January 29, 2015 at 10:16 pm (7 years ago)

   Hehe! Förmodligen kommer hon envist tycka precis tvärt om. Men alltså grilla i bersån en ljummen julikväll…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.