Så har man firat in det nya året i Patong. Nykter.

novhotel-1

Baren, poolen, havet, solnedgången på hotellet. Hotellet heter Novtel Kamala Beach och ligger en mil utanför Patong/Phuket, i Kamala.

novhotel-2stranden jag2stranden-jag

Alltså. Sommarkläder, det här ljuset, känslan under fötterna…

patong nyår

Nya året firades in på stranden i Patong. Så här i efterhand känns nyårskvällen som en Instagramfillm med snabba bisarra klipp från en full engelskmans Instagramkonto. Precis så. Men stranden var magisk med tusentals firande människor och en himmel full med thailyktor och raketer. För att avrunda kvällen åkte vi en vild tuk-tukfärd hem. Kan meddela att all äventyrslusta är som bortblåst med växande mage. Efter tuk-tukfärden kändes det som om jag aldrig mer ville lämna hotellet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.