Kyrka, bubbel och croissant.

jag vindåkra gård vindåkra gård vintage väska

Dagens färgskala var höst.

karon o elias 2

Hur mycket tid jag än har på mig så har jag alltid jobbat efter att använda tiden på bästa möjliga sätt. I lördags innebar det att jag hade exakt en halvtimme på mig att köpa doppresent och blommor. Exakt 28 minuter tog det. Annars då. Ljuvlig höstdag, lugn liten kille som fick vatten på huvudet i fina vänners sällskap. Och tänk er sen raka motsatsen till församlingshem och torr vetekrans. Efter dopet samlades alla på Vindåkra Gård där vi åt en magisk brunch och drack bubbel. Bästa sättet att fira lilla Elias på. Och vilken hjälte han var! Lugnaste huvudpersonen på länge. Dagens andra hjälte är Rebecka, ensamstående med sex månaders tvillingar. Jisses vilken superhjälte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.