Eskilstuna och Mindfulness.

jag eskilstuna

Bomberjackan på när man åker till Eskilstuna. Jacka och kjol inhandlat på Gemma.

arboga

Lyssnade på Caroline Winbergs sommarprat, hon räknar rosa och lila hästar tills hon somnar. Jag sätter mig i en bil, kör långt ut i skogen, kliver ur bilen vid ett litet hus vid en sjö. Om jag inte redan somnat så går jag ner på bryggan och lägger mig och lyssnar på kluckandet. Utanför Arboga hittade jag precis en sådan sjö med en brygga. Mindfulness på riktigt.

lite kalabalik gemma ny

För 15 år sedan slutade ett fem år långt förhållande i en liten liten lägenhet med utsikt över hela Eskilstuna. Ungdomskärleken var till ända, Eskilstuna var den gräsligaste platsen på jorden och nere på gatan cirkulerade raggarbilarna runt torget. Femton år senare är jag tillbaka med min vuxenkärlek, vi äter på stans enda White Guide rekommenderade restaurang, det är sommarkväll och runt torget cirkulerar raggarbilarna.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.