Semestern började i helgen. Sen kom jag på att det är två veckor kvar.

story frukost story1

Gillar Story. Och så hade de klistrat upp posters med tapetlim på väggen ovanför sängen. Precis så ska vi göra i vårt sovrum, och så snyggt med matta prints.

vägg storylite kalabalik story

I lördags tog vi morgonflyget upp till Stockholm. Min sambo och jag. Vi var inne i stan innan butikerna ens öppnat, var en av de första gästerna på Kaffeverket där lördagens tredje frulle intogs (nr ett hemma vid diskbänken och nr två på Malmö Aviation). Sen strosade vi bort till Svenskt Tenn och handlade present till kvällens födelsedagsbarn, som två turister såg vi vaktavlösningen på slottet och killen fick minnas tillbaka på sin tid som ridande trummis. Som två Östermalmstanter gick vi sen från Svenskt Tenn till Östermalmshallen för att inhandla precis det som behövs för en eftermiddag på ett hotellrum. Ost och Champagne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.