“Vi kan ju inte kalla det Babyshower.”

babyshower buffe

Minst en gång har jag lyckats avslöja en överraskningsfest (Jag: “Hej M! Synd jag inte hann komma förbi ikväll, hade ju till och med present med mig!”. Svar: “Nu förstår jag inte vad du menar?”. Och det var alltså helgen därpå som överraskningen skulle äga rum…) Så de senaste två veckorna har jag knappt vågat prata med gårdagens överraskningsobjekt. Men jag fixade det och igår plingade åtta tjejer på Karins dörr med ett fång ballonger, presenter och plockmat. Och som sig bör blev det en hel del förlossningsberättelser och tips på produkter man inte visst existerade. Dom där berättelserna man inte riktigt vet hur man ska tackla.

Jag gjorde en mycket god grönkålssallad med fänkål, päron och valnötter. Receptet hittar man här.

Leave a Reply

Your email address will not be published.