Nog har det firats!

bastard godis tårta

Efter denna fantastiska tårta; nya tag på måndag… Och på handleden Lite Loop, Lite Coachella och Lite Eye.

lite kalabalik

Inte för att det var internationella kvinnodagen. Den dagen väntar jag med att fira tills vi har uppnått jämställdhet. Lite som att säga grattis till en hiv-smittad på Världsaidsdagen som en programledare på P3 sa. Däremot såg jag att en “vän” på Facebook skrev “If today is woman’s day, does that make it mens day every other day of the year?” Ehh ja. Just det.

Istället firades Ida med regnbågsfärg, enhörningar, vilda djur och musikquiz. Som sig bör när denna fantastiska kvinna fyller år. Och så har jag njutit av klokaste Cecilias sällskap på Bastard över en tonfisksallad a la Bastard och två glas rött.

Leave a Reply

Your email address will not be published.