En alldeles ljuvlig vårdag i Köpenhamn.

cirkus köpenhamn danska flaggan jag jag2köpenhamn

Årets första rosé på en vinbar i Nørrebro och mysigaste stadsdelen vi strosade hela lördagen i.

köpenhamn norrebro

Man blir lika förvånad varje gång. Hur fantastiskt Köpenhamn är och hur nära det ligger. Åkte över i lördags för att leta soffbord. Detta evighetsprojekt. Letade även efter ny cykel. Det blev inget soffbord. Inte heller en cykel, men i alla fall ett beslut om att köpa en sådan här nästa gång jag är över. Och det får bli snart. Och så resten av helgen. Det blev inte så mycket av det. Tackat nej till massa kul grejer för att gå på fest i fisknät och kokosnötter, men orken fanns liksom inte när man väl landat i soffan. Och inte heller blev det någon yoga i morse. Den där orken alltså. Samma visa varje år. Våren och ljuset drabbar mig med full kraft och när man som mest går runt och tror att värsta energin ska infinna sig är det precis tvärtom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.