Från ett kontor till ett helt annat.

sos golv sos barnbyar kontoret

Gårdagen var en alldeles speciell dag. Åkte upp till huvudstaden för att träffa alla kollegerna på Stockholmskontoret och så passade vi på att ta ett möte med SOS Barnbyar. Och den känslan som lämnar en när man kliver ut från deras kontor är svårbeskrivlig. Så himla fina människor och härlig energi och vilket arbete de gör! Vi planerade året ihop och fick berättat för oss att vi hitintills sammanslaget har dragit in 3 miljoner kronor. Tremiljoner kroner alltså. Jisses.

malin von spettekaka

Från en värld till en helt annan. Att kliva in på vårt Stockholmskontor var lite som att gå på storkalas  någonstans på den skånska landsbygden. Ja minus den galna utsikten över Stockholm då. Och alla reklamera i lokalen. Annars var det skånska flaggor, en gigantisk spettekaka och sju sorters kakor. Har då aldrig känt mig så välkomnad. Vi presenterade oss med case och Malmö-quiz. Quizet vanns av en copy som utan att tveka svarade rätt på utslagsfrågan “Vad heter butiken bredvid vårt kontor på Västergatan?”.

(Rätt svar är alltså “Lek och Smek”.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.