Lite tack!

spons lite kalabalik spons

Tänkte rikta ett tack till våra grymma sponsorer som fyllde, kanske den bästa ever, goodiebagen i tisdags! Lyssna bara på detta. En raw food bar från Get Raw, helt perfekt när suget sätter in, ger en energi boost och känns bra i magen på många sätt. Ekologiskt läppbalsam från Naked Lips i doften gingerbread. Mycket pussvänligt så här i juletid, kan intygas. Väldoftande lotion från Hugo Boss, som liksom doftar som ett riktigt bra hångel (ni vet en skön blandning av ens egna och mannens doft). Juligt nummer av Femina. Foundation från Max Factor, dagkräm från Goat’s Milk, en anti-stress ansiktsmask (kan behövas i dessa tider…) från Tokalon och klämman som både fäster upp sol/ljusskyddet på barnvagnen och håret när en tvättar ansiktet. Och sist men inte minst en urtjusig illustration av Jessie Salomonsson.

Leave a Reply

Your email address will not be published.