Hej musklerna!

chaga te

En kopp Chaga hjälpte föga mot min trötta kropp. Idag har jag använt många av mina muskler för första gången sen jag började må illa i oktober förra året. Mountain climbers, plankan, dips, armhävningar, utfall… Morgondagen blir intressant. Men vilket bra koncept! Ett helt gäng tjejer med sina bebisar och en park.

sova hela natten

Har börjat läsa Anna Wahlgrens bok “Sova hela natten”. Tänker vara förberedd. För när mini är typ fyra månader tänker jag minsann se till att vi får ungefär en hel natts sömn. Allt blir roligare när man är utvilad. Och nog vet jag att hon är omstridd den där Wahlgren. Men än så länge gillar jag det jag läser.

iste

Min favorithandled just nu. Lite Mrs Brown, Fatimahanden från basaren i Istanbul och så Lite Eye från höstkollektionen. Drycken i min hand inhandlades enbart av estetiska skäl. Men god var den också.

2 Comments on Hej musklerna!

 1. Filippa
  September 3, 2015 at 4:00 pm (5 years ago)

  Åh, jag kan verkligen rekommendera Sova hela natten-metoden, däremot har vi kört den med lite sunt förnuft! Vi har varit noga med antalet timmar/ålder och tiderna! Däremot kanske inte riktigt lika hårda på buffandet och hon får välling i farmen för att sedan läggas ner! Men vi har en 1,5-åring som (för det mesta) sover 19-07 och hela familjen är utvilad! Dessutom mysigt att hinna få lite vuxentid på kvällen, lycka till!

  Reply
  • enlangblondin.se
   September 6, 2015 at 9:36 am (5 years ago)

   Ska bli väldigt spännande att se hur det utvecklar sig med sömnen! Men kul att du gillar “metoden”, och med sunt förnuft låter klokt! :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.