Sen sist.

garderob2

Saknar att kunna använda innehållet i min garderob, men tur då att Rodebjer finns. Deras kaftaner och klänningar är ljuvliga och förlåtande. Klickade helt enkelt hem en till i väntan på att man är back in business.

stileben

Läser detta inlägget och hummar instämmande. Vänner är det viktigaste man har. Och varje gång jag gått igenom en separation (med en man) har jag påmints om det. Tror aldrig jag värdesatt vänskap så mycket som jag gjort på senare år. Tänk. Något man tog föregivet när man var yngre. Och så har bersån invigs. Både till amning och grillning. Hej sommar. Bättre sent än aldrig. Såattsäga.

1 Comment on Sen sist.

  1. Cecilia
    July 24, 2015 at 9:02 am (6 years ago)

    Ja vilket fint inlägg av Malin! Och härligt med kaftaner :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.