Jinxa aldrig en minis sömn.

outfit kimono efter gravidfika glass jordgubbarsuddig outfitdior nagellack

Här går dagarna mest ut på att fika med vänner på besök, utbyta förlossningshistorier, konstatera att vädret är helt ok om man ändå inte ska hänga på stranden, slå fast att man aldrig ska jinxa en minis sömn och så drar jag på mig kimonos och kaftaner som får mig att glömma att inget i min älskade garderob passar mig. Och så var det en härlig känsla att inse att en når ner till tårna och kan ge fötterna den kärlek de förtjänar, självfallet då att man måste lyxa med lacket.

2 Comments on Jinxa aldrig en minis sömn.

 1. Lollo
  July 20, 2015 at 4:38 pm (5 years ago)

  Vad har du för bra tips för var man hittar bra kimonos och kaftaner.

  Reply
  • enlangblondin.se
   July 20, 2015 at 7:04 pm (5 years ago)

   Min prickmönstrade är från Rodebjer, de har fantastiska kimonos (lite dyra dock…). Och Spell Designs, älskar deras kimonos, har beställt från deras australienska shop utan problem. Min svarta klänning ovan är från HM!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.