Jag firade med ett halvt glas vin!

skor handväska2

Födelsedagsoutfit med skor från asos, väska Ganni och min varjedagkaftan.

kulturhusen st knut1

Denna ljuvliga gård fick vi på lägenhetsköpet.

smak innergård

Festligt värre att fylla trettiosju. Eller det kunde ju ha varit festligt värre. Men läget kändes inte riktigt så. Sömnbrist och en mini att ta hand om. Så jag nöjde mig med en skuggig uteservering, svampsoppa på SMAK (svampsoppa mitt i sommaren?) ett kallt vitt italienskt (första vinet på nio månader, och om det var ljuvligt och om jag har längtat) och lilla familjen som sällskap.

2 Comments on Jag firade med ett halvt glas vin!

 1. Elin
  July 22, 2015 at 8:59 pm (5 years ago)

  Hurra och grattis på födelsedagen! Låter som en alldeles underbar dag!

  Reply
  • enlangblondin.se
   July 23, 2015 at 7:49 pm (5 years ago)

   Stort tack!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.